Šport
40 ogledov

Ševčenko udeležen v prometni nesreči

andrej ševčenko EPA
Nekdanji napadalec Milana in Chelseaja Andrej Ševčenko je bil po zmagi Ukrajine nad Švedsko vpleten v lažjo prometno nesrečo. Na veselje ukrajinske reprezentance pa je bilo z nogometašem vse v najlepšem redu.

Andrej Ševčenko naj bi na kraju nesreče kmalu delil avtograme in se je brez poškodb že lahko vrnil domov.

Tiskovna agencija Ukraine-2012 poroča, da se je avtomobil znamke Jeep zaletel v zadnji del Ševčenkovega vozila, potem ko je ta ustavil pred nekim prehodom za pešce v Kijevu. V trenutku nesreče je bila ob njem v avtu tudi njegova žena, vendar poročila navajajo, da ni bil nihče poškodovan, zato zdravniška pomoč ni bila potrebna.

Ukrajinski navijači, ki so globoko v noč slavili zmago reprezentance nad Švedsko, so takoj obkrožili nepoškodovanega Ševčenka in mu pomagali zlesti iz avta. Ukrajina je po zmagi nad Švedsko z 2:1 po remiju Francije in Anglije (1:1) vodilna v skupini D in ima možnosti, da se prebije v drugi del prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.