Šport
13919 ogledov

Rada pokažem telo! Bi skrivali Ferrari, če bi ga imeli?

Khaddi Sagnia Epa
Švedsko atletinjo so kritizirali zaradi opreme.

Štiriindvajsetletna Khaddi Sagnia je najboljša švedska atletinja v skoku v daljino. Njene korenine izvirajo iz Gambije, sama pa je rojena v Helsingborgu na Švedskem.

Po evropskem prvenstvu, kjer je nastopila v finalu in osvojila sedmo mesto, se je morala spopadati z očitki o svoji opremi, nekatere so v oči zbodle njene hlačke. "Mnogi uživajo v lepo oblikovanem telesu, a to je na meji neokusnosti," je o hlačkah švedske atletinje na primer dejal finski športni novinar Lauri Hollo, ki se je kasneje opravičil tekmovalki. Dejal je, da nima nič proti njej, moti pa ga njena miniaturna oprema.

"Moje hlačke so enake velikosti kot pri drugih atletinjah, a se zgodi, da se mi ob skoku nekoliko dvignejo. razumem, da ljudje govorijo o tem, a bi raje videla, da bi se pogovarjali o mojih rezultatih," je zdaj izjavila Sagnia.

"Seveda z veseljem pokažem svoje telo, treniram vsak dan. Če bi kupili Ferrari, ga ne bi skrivali v garaži, a ne? Tako je tudi z mojim telesom, to je moj Ferrari," je še dodala Švedinja in sporočila mladim športnikom in športnicam, da naj bodo to, kar so. "Verjamite vase in ne bojte se pokazati, kaj ste," je zaključila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The soul is happy 👧🏾🧚🏼‍♀️

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

Komentarjev 10
  • bojovi 22:57 19.september 2018.

    Res? Švedinja? Koliko jaz vem, Vikingi so bili belci in ne črnici, drugače pa nimam nič proti njenim hlačkam, če so ji majhne.

  • Lovebites8 15:27 19.september 2018.

    Fuj,odvratno.Tipicna crnuhla z veliko ritjo.Ta crnska rasa ima ocitno tako konstrukcijo telesa .My ass,da ji hlace zlezejo,naj si nabavi ustrezno velikost,ekshibicionistka bolana,kje ima samozavest,da mora kazat tole crno rit.

  • Waltter 14:50 19.september 2018.

    Zamenjali se sliko ali pa drzavo, ce pa to drzi pa ne pozabite da gre za osebo s svedskim potnim listom...