Šport
16 ogledov

Shaq v sprintu premagal Gaya

Shaq je imel 30 metrov prednosti in to je bilo dovolj za zmago. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Shaquille O'Neal je v sprintu premagal Tysona Gaya. Zgodilo se je v oddaji "Shaq vs." Košarkar je tekel na 30 metrov, Gay na 60. Sledila je še štafeta. Tekel je tudi Dwight Howard. Poglejte, kdo je zmagal.

V lanski prvi sezoni oddaje Shaq vs. je priljubljeni košarkar tekmoval s podajalcem Pittsburgh Steelersov Benom Roethlisbergerjem, plaval z Michaelom Phelpsom in boksal z Oscarjem de la Hoyo. V letošnji drugi sezoni se bo dokazoval tudi v kuhanju, v prejšnji oddaji pa je bil na sporedu sprint in njegov nasprotnik drugi najhitrejši Zemljan Tyson Gay. Shaq je tekel 30 metrov, Gay pa 60. Novi član Boston Celticsov je zmagal. "Malo sem ga podcenjeval," je priznal Tyson. Nato je sledila še štafeta na 200 metrov. v Shaqovi ekipi sta bila še tekač Maurice Green in NFL-ovec DeSean Jackson, v Gayevi ekipi pa zvezdnik Orlando Magicov Dwight Howard in najhitrejši tekač v ligi NFL Chris Johnson. Superman je navdušil, Shaq pa v ciljnem sprintu popustil in ekipa Gaya je zmagala. Oba teka poglejte v dodanem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.