Magazin > VIP
20 ogledov

"Sheryl je zagotovo vedela za Lanceovo skrivnost"

Sheryl Crow, Lance Armstrong FameFlynet
Bivša žena Lanceovega kolega je spregovorila o veliki športni prevari in negativno ocenila njegovo bivšo zaročenko Sheryl Crow.

Betsy Andreu, bivša žena člana ekipe Lancea Armstronga, je v ekskluzivnem intervjuju za Mail Online povedala, da je "bolno in brezsramno", da Sheryl Crow ni prijavila njegovega početja dopinški komisiji. "Se šalite? Bila je njegova zaročenka. Zagotovo je vedela, kaj se dogaja. Namesto da je molčala, bi lahko pomagala drugim ljudem," je povedala Betsy.

Sheryl je pred nekaj dnevi med intervjujem za Entertainment Tonight povedala, da ji je hudo, da je Armstrong izgubil vseh sedem naslovov zmag Tour de France; dve je osvojil v času, ko sta bila še zaročena. "Vem, kako trdo je delal za te naslove, zato je bilo težko gledati, ko so mu jih vzeli. Bilo mi je hudo," je povedala, a se spretno izmikala vprašanju, če je karkoli vedela o dopingiranju.

"Morala bi ukrepati"

Betsy pa ne verjame njenim besedam in pravi, da bi morala ukrepati. "Stala mu je ob strani, ko je skušal uničiti mnogo ljudi, a ni naredila ničesar. To me je naravnost osupnilo! Če bi prestala to, kar smo prestajali mi, bi najbrž hotela, da bi nekdo spregovoril o tem, kajne? Morala bi ukrepati."

Petdesetletno glasbenico je sicer zaslišala tudi ameriška protidopinška agencija, a za zdaj ni znano, kako se je odzvala oziroma kaj jim je povedala. Betsy je prepričana, da je niso zaslišali, kot bi jo morali. "Nekdo bi jo moral vprašati: 'Si videla transfuzije krvi? Veš, kje v tvojem domu so bile shranjene droge? Si videla kaj takšnega v svoji hiši?'" je za konec še povedala Betsy in dodala, da čuti olajšanje, da je del resnice končno prišel na dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.