Šport
24 ogledov

Škandal na tekmi mladih rokometašev

 Spasojević Pavlović Youtube
Direktor mlade srbske rokometne reprezentance je poskrbel za škandal na rokometnem evropskem prvenstvu do 18 let.

Vladica Spasojević, tehnični direktor mlade srbske rokometne reprezetnance, je med tekmo Srbije in Hrvaške fizično obračunal z mladim, še ne 18-letnim Urošem Pavlovićem

Incident se je zgodil na tekmi skupinskega dela med sosednjima državama v Koprivnici. Spasojević ni bil zadovoljen z igro, ki jo je v obrambi prikazal mladi srbski reprezentant, zato ga je v 38. minuti potegnil na klop. Rokometaša je nato zgrabil za vrat in ga odrinil, nato pa mu sledil do klopi in ga v navalu besa odrinil še enkrat.

Trener Nenad Maksić je incident spregledal, ga je pa zato opazil sodnik, ki je Spasojevića kaznoval z rumenim kartonom. Direktor je svojo potezo kasneje pojasnil v pogovoru za srbski Blic.

''Sam je šel na igrišče, čeprav tega ne bi smel. Poklical sem ga nazaj, dokler tega ne opazi delegat. Ko se je Pavlović vrnil na klop, sem ga zgrabil za vrat in odrinil, da delegat ne bi opazil, kaj je naredil. Moja reakcija je bila neprimerna in je ne morem opravičiti. Reagiral sem impulzivno in napačno. Nisem imel namena poškodovati igralca. Tudi delegat je razumel, da je šlo za impulzivno dejanje,'' se je pred očitki branil Spasojević.

Prevrtite na 1:08:00:

 
Komentarjev 1
  • primorka 15:54 01.september 2016.

    To je njihov način prenašanja informacij.