Šport
4111 ogledov

Škandal! Slovenec sredi tekme odrinil delegata, ta padel kot pokošen

Nexe - Zagreb Youtube
Tekma je bila prekinjena po potezi nekdanjega slovenskega kapetana. Delegat je potreboval zdravniško pomoč.

Derbi kroga lige za prvaka v hrvaški rokometni ligi med Nexejem in Zagrebom se ni zaključil tako, kot bi si vsi ljubitelji rokometa želeli. Tik pred koncem prvega polčasa je namreč prišlo do izgreda, tekma pa je bila po potezi nekdanjega slovenskega kapetana Marka Bezjaka, ki se je namerno zaletel v delegata, ta pa je nato padel na tla, prekinjena in se ni več nadaljevala. 

Rokometašem Nexeja, ki jih vodi nekdanji slovenski selektor Veselin Vujović, je počil film, ko sodnika tekme nista priznala zadetka rokometašev iz Našic, s katerim bi se Zagrebčanom približali na 10:16. Domačinom je zavrela kri, Bezjak pa se je ob odhodu na klop z ramo nič kaj prijazno zaletel v delegata tekme. Ta je padel kot pokošen, nato pa naj bi ga zdravniška služba oskrbela v garderobi, v katero je odšel v spremstvu sodnikov. Po poročanju hrvaških medijev naj bi jo delegat odnesel brez posledic oz. kakšne resnejše poškodbe. 

Kazni pa verjetno ne bo ušel Bezjak, za zdaj pa ni znano, ali bo tekma ponovno odigrana ali pa bo registrirana v korist zagrebške ekipe, sicer vodilne ekipe lige. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Toma 17:47 08.april 2024.

    Bo prvo treba vzeti inštrukcije igranja!

  • Grof 16:20 08.april 2024.

    Znani Slovenc Marko Potrč, baje izlil svoja čustva do Marčita kar sredi tekme, pa ne ga srat, da se ta nepotešen majmun promovira, za vsakim plotom, ko mu stopi, …

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:48 08.april 2024.

    Oba si zaslužita suspenz! Bezjak enoletnega zaradi nešportne poteze, delegat pa polovico krajšega zaradi simuliranja poškodbe, ki je ni bilo!