Šport
12603 ogledov

Skoraj jo je potegnil iz vode, nato so ju valovi odnesli v smrt

Gagarin Mönkkönen Print Screen
Razburkano morje bilo usodno za dva inštruktorja fitnesa. Pozor, video ni za občutljive!

V ponesrečenem poskusu reševanja v španskem letovišču Torrevieja sta življenje izgubila trenerja fitnesa - Rus Daniil Gagarin (30) in Finka Emma Mönkkönen (24).

Pretresljive zadnje trenutke je v objektiv ujela Gagarinova soproga, ki je lahko nemočno in z grozo v očeh spremljala, kako sta pod težo uničujočih valov ugasnili njuni življenji.

Tragedija se je zgodila, ko se je Finka s skalovja nepremišljeno pognala v razburkano morje. Pri tem je očitno podcenila moč valov, ki so jo začeli neusmiljeno premetavati sem ter tja. Gagarin in soproga Darya sta ji z navodili poskušala pomagati na varno, a je bila sila razpenjene vode prevelika.

Ko je postalo jasno, da je 24-letnica v hudih težavah, se je Gagarin pognal za njo in jo zvlekel na veliko skalo, s katere so ju nato valovi družno odnesli nazaj v vodo, od koder se nista več vrnila.

Reševalci so žensko truplo našli nekaj kilometrov stran od kraja nesreče, moškega pa so iz vode potegnili šele naslednji dan.

Komentarjev 3
  • Avatar pantani
    pantani 07:50 30.september 2021.

    To je pa to, ko v glavi nimaš nič!!!

  • 6d27bf1a5689dbb4e902b7e95a57f065ae13bfc9 15:58 29.september 2021.

    Eno je nesrečna drugo pa je namerno izivanje nesreče in kot taki ji sigurno ne bi pomagal in s tem ogrozil se svoje življenje in nato še življenje reševalcev ko iščejo trupla