Šport
15 ogledov

Skrivnostni Isildur1 razkrit

(Foto: Pokerplayer.co.uk) Žurnal24 main
Ugibanja, kdo je skrivnostni Isildur1, so končana. Tony G in Barry Greenstein, tako kot mnogi drugi profesionalci, sta zatrdila, da poznata identiteto skrivnostnega Šveda. Isildur1 naj bi bil Viktor Blom.

Že ob prihodu na sceno je Isildur1 sprožil ugibanja o tem, kakšna je njegova prava identiteta. Kasneje so številni profesionalci začeli trditi, da poznajo identiteto skrivnostnega Šveda, ki je nagnal strah v kosti glavnim akterjem najdražjih denarnih iger, ki jih ponujajo pri Full Tilt Pokru, zdaj pa sta se tem pridružila tudi naš Tony G in Barry Greenstein.

Naš vrhovni poglavar je za izdajo te javne skrivnosti (že več mesecev se govori, da je Isildur1 prav Šved Viktor Blom) izbral kar svoj blog na PartyPokru, kjer je zapisal, da mu je Isildur1 pred časom zaupal, da bo nastopil na enem od turnirjev v Monte Carlu in da najverjetneje tudi je. Tam seveda ni bilo mogoče najti igralca, ki bi svoj obraz skrival za masko žabca ali pa bi bil preoblečen v ninjo (Islidurjev avatar na Full Tilt Pokru), je pa bilo mogoče opaziti Šveda Viktorja Bloma, ki mu je na High roller turnirju dolgo časa kazalo kar dobro, nato pa je še pred koncem prvega dneva s parom janezov naletel na nasprotnika s parom kraljev in turnirja je bilo zanj konec.

V blogu je Avstralec zapisal še nekaj nasvetov za Šveda, med vrsticami pa je tudi povedal, da naj bi bil skrivnostni Šved prav Blom, vendar slednji te informacije še vedno ne želi potrditi.

Če je Tony za svojo izpoved izbral kar svoj blog, se je Greensteinu razvezal jezik v enem od intervjujev za portal Pokertube, kjer je med drugim izdal tudi to, da se je z Isildurjem lani pomeril na prvenstvu WSOP-Europe – in kdo je nastopil tam in igral celo za isto mizo kot Barry? Viktor Blom, seveda!

Kot vse kaže, je zdaj ta skrivnost vendarle izdana in bi se že spodobilo, da jo potrdi tudi Viktor Blom, saj dvomov o tem, kdo se skriva za skrivnostnim vzdevkom Isildur1, skorajda več ni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.