Šport
17 ogledov

Skupaj za naše mlade smučarske upe!

Argeta Argeta
Mladi smučarji so temelj in prihodnost naših športnih uspehov, vrhunski šport pa zahteva vrhunske treninge in pogoje.

Slovenski mladi športni upi morajo trdo trenirati in biti izjemno disciplinirani, da lahko vzpostavijo visok nivo, s katerim bodo v prihodnosti nizali uspehe, ki oboževalce in navijače navdajajo z izjemnim ponosom. Vse to pa za njih pomeni visoke stroške, ki jih morajo naši mladinci oziroma njihovi starši poravnati povsem sami. 

Z nakupom Argete lahko tudi vi podprete naše mlade smučarje!

Ravno zato je Argeta v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije in našimi smučarskimi legendami priskočila na pomoč in pozornost posvetila mladinski smučarski reprezentanci. Argetin sklad za razvoj mladinske smučarske reprezentance bo mladim smučarjem omogočil boljše treninge, boljšo nastanitev na pripravah in boljšo opremo, vsem ljubiteljem Argete pa zmagovalno malico in občutek ponosa ob spremljanju uspehov naših mladinskih smučarjev. 

Ob vsakem nakupu Argeta prispeva v sklad mladinske smučarske reprezentance!

Argeta bo ob vsakem nakupu 95 g Argete prispevala 2 centa v sklad za podporo in razvoj mladinske smučarske reprezentance, ob nakupu multipacka pa kar 8 centov. Zbrani denar bodo nakazali slovenski mladinski reprezentanci, ta denar pa jim bo omogočil boljšo opremo in boljše treninge!

Podpirajo jih tudi naše smučarske legende!

H kampanji so z veseljem pristopili tudi naši bivši vrhunski smučarji, ki še vedno aktivno spremljajo in podpirajo mladinsko smučarsko reprezentanco. 

Špela Pretnar, Bojan Križaj, Jure Košir in Urška Hrovat, ki se še vedno dobro spominjajo svojih začetkov in svojih prvih uspehov, so stopili skupaj v podporo mladih smučarskih upov, da bi jih pomagali razbremeniti finančnih skrbi in mladincem pomagali preusmeriti pozornost zgolj na uspešnost in efektivnost njihovega treniranja.

Za več informacij o kampanji “Skupaj za naše mlade smučarske upe!”, s katero Argeta podpira naše športne upe, obiščite spletno stran www.argeta.com/sl/zasmucarje, kjer lahko spremljate tudi količino zbranega denarja in pogledate v zakulisje življenja mladinskih vrhunskih športnikov.

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 17:53 13.februar 2017.

    Ja seveda,da si bodo "zaslužni na SZS",ki samo grabijo v svoje žepe lahko samo spevno delili premije za uspehe katerih niti blizu niso bili s svojim delom.Predvsem predsednik SZS in njegovi nesposobni podrepniki.