Šport
2980 ogledov

Slovenci upali do zadnjega trenutka, toda ni se izšlo

Gregor Ropret Profimedia
Slovenska odbojkarska reprezentanca bo na kvalifikaciji turnir v deželi vzhajajočega sonca odpotovala brez poškodovanega Gregorja Ropreta.

Slovenski odbojkarski reprezentanti so do zadnjega trenutka upali, da jim bo na kvalifikacijskem turnirju za nastop na olimpijskih igrah pomagal tudi prvi organizator igre Gregor Ropret, ki si je v polfinalu evropskega prvenstva poškodoval gleženj. A žal to ne bo mogoče, zdravniki so mu za pot v Tokio namreč prižgali rdečo luč.

Tako bosta v Tokiu breme podajalca nosila Uroš Planinšič in Dejan Vinčić, ki se je po poškodbi reprezentanci priključil prav po nesreči Ropreta.

Gregor Ropret | Avtor: Profimedia Profimedia

"Dodatne preiskave so pokazale, da je Gregor utrpel hud zvin gležnja. Poškodba mu trenutno onemogoča poskoke in s tem normalno treniranje. Ker je zdravje igralca na prvem mestu, smo se odločili, da bo ostal v Sloveniji in tukaj nadaljeval s fizioterapijami," je o zdravstvenem stanju slovenskega odbojkarja povedal reprezentančni zdravnik Mile Majstorović.

Drugih sprememb v ekipi ne bo, še vedno bo manjkal tudi poškodovani korektor Tonček Štern.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.