Šport
64 ogledov

Slovenci v Riu res nekaj posebnega

i feel slovenija olimpijska vas balkon sloga rio 2016 Facebook
Slogana, s katerima se na OI v Rio de Janeiru predstavlja slovenska olimpijska odprava, sta deležna pohval s strani tujih novinarjev.

Slovenska olimpijska delegacija, ki šteje 63 tekmovalcev in tekmovalk, se je dodobra nastanila v olimpijski vasi, kjer je nase opozorila s sloganoma I feel Slovenia in I feel Love.

Sobe, kjer prebivajo slovenski udeleženci iger, so na zelo opaznem mestu, balkoni v najvišjih nadstropjih pa so obarvani v zeleno barvo in okrašeni s čedalje bolj prepoznavnimm zapisom.

Barve in slogana slovenske olimpijske odprave so navdušile tudi tuje novinarje, ki vsakodnevno uživajo ob pogledu na slovensko izvirno sporočilo.

''Pohvale za izvirnost, ideja je odlična, predvsem zaradi današnjega stanja družbe. Druge reprezentance so z balkonov izobesili zastave, vi ste se spomnili nekaj novega," sta po poročanju Slovenske tiskovne agencije (STA) povedala nemška novinarja. 

Komentarjev 3
  • micika 23:09 07.avgust 2016.

    tolk se frajerišajo,a nobene medalje ne bo,,pa reklamo delajo za lopovsko državo,fuj jaz nebi

  • sprehajalec 17:21 06.avgust 2016.

    Kompleks majhnosti, potrebuje velike transparente, da ga opazijo....

  • matermila 15:11 06.avgust 2016.

    Slovenska olimpijska delegacija, ki šteje 63 tekmovalcev in tekmovalk..Koliko je zdaj pravo število?na siolovem portalu piše 59.Skupaj pa jih bo 131 z vsemi trenerji,zdravniki,maserji in predvsem koritniki,ki ne izpustijo nobene zastonjkarske fešte.