Šport
84 ogledov

Slovenec po napadu v baru na operacijo

odbojka slovenija ep srebro EPA
Neznani napadalec je v enem izmed nočnih lokalov v Mainzu hudo poškodoval slovenskega reprezentanta Jana Klobučarja.
Slovenski odbojkar Jan Kobučar je uspešno prestal operacijo glave, danes poročajo nemški mediji, in bo z igrišč odsoten dlje, kot so sprva predvidevali. 
 
Klobučar je na kirurško mizo legel dva tedna po tem, ko ga je v nočnem lokalu v Mainzu s kozarcem v glavo zadel neznani storilec azijskega porekla. ''Jan se ničesar ne spomni, ve le, da je bil v lokalu in da je sedel z vrečko ledu,'' je sporočil tiskovni predstavnik ekipe United Volleys Rhein-Main, katere član je slovenski odbojkar.
 
Okoliščine bizarnega incidenta so neznane, jasno je le, da je Klobučar dobil udarec v glavo. Edina priča na prizorišču je bil njegov klubski soigralec Adrian Aciobanitei.
 
Klobučar naj bi si z napadalcem izmenjal nekaj besed, vendar sta se razšla brez večjih pretresov, kasneje pa ga je moški s kozarcem zadel v glavo, je dogodke opisal 19-letni odbojkar.
 

Stanje se ni izboljšalo

V klubu so menili, da Klobučar ni utrpel hujše poškodbe, zato so odlašali z zdravniškim posredovanjem. ''Vsi so mislili, da ni tako hudo. Jan je šel od buške do modrega očesa. Po tednu dni se stanje ni izboljšalo, dodatne preiskave pa so pokazale, da bo potreben poseg,'' je sporočil predstavnik ekipe.
 
Klobučar naj bi utrpel zlom čelne kosti in poškodbo čeljusti, iz kluba pa so še sporočili, da so napadalca že prijavili policiji. Časovni okvir, kdaj naj bi se slovenski reprezentant vrnil na igrišča, ostaja uganka.
Komentarjev 1
  • porko2 08:03 04.februar 2017.

    Doma je moral biti, ne pa se klatit po klubih.