Šport
70 ogledov

Slovenec v resničnostni šov

Franci Grajš se je iz Rima vrnil s srebrno kolajno. (Foto: Scorpion-gym.si) Žurnal24 main
Član akademije tajskega boksa Scorpion Novo mesto Franci Grajš bo letos kot drugi Slovenec nastopil na največjem resničnostnem showu ENFUSION v organizaciji It's Showtime! iz Nizozemske.

Letošnjo edicijo oddaje bodo lahko spremljali gledalci iz petdesetih držav sveta, ki bodo imeli priložnost spremljati 18 borcev (v kategoriji do 85 kg), ki bodo skupaj živeli in trenirali. Na koncu pa se bodo med seboj pomerili za glavno nagrado - trideset tisoč ameriških dolarjev. Prvi sklop letošnje sezone bo potekal od 5. do 19. avgusta v največjem makedonskem turističnem letovišču Ohrid, borbe pa se bodo odvijale v ohridskem amfiteatru. Celoten dogodek podpirata makedonska vlada ter njeno ministrstvo za šport in s tem odmevno promovirata svojo državo.

 

Franci Grajš, sicer nosilec številnih medalj z velikih tekmovanj, je v matičnem Scorpion gymu visoko motiviran že začel priprave na odmevno tekmovanje. Prepričan je, da bo Novo mesto in Slovenijo na tem odmevnem dogodku dobro in uspešno predstavljal. Po vsej verjetnosti bo avtorske pravice za prenos odkupila ena od naših znanih televizijskih postaj. Dogovori še potekajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.