Šport
19 ogledov

Slovenke ostale brez finala

Katja Visnar in Vesna Fabjan Žurnal24 main
Slovenski dvojici (Vesna Fabjan - Katja Višnar in Barbara Jezeršek - Alenka Čebašek) sta v svojih polfinalnih skupinah ekipne preizkušnje v sprintu v Düsseldorfu zasedli sedmo mesto in ostali brez finalnega nastopa.

V Düsseldorfu so danes na sporedu ekipne preizkušnje v sprintu. Nastopili sta tudi dve slovenski dvojici, vendar pa so Vesna Fabjan in Katja Višnar ter Barbara Jezeršek in Alenka Čebašek s sedmimi mesti v svojih polfinalnih skupinah ostale brez finalnega nastopa. Na moški tekmi Slovenija ni imela predstavnikov.

V ženski konkurenci je zmagala prva norveška postava v sestavi Mari Eide in Maiken Caspersen Falla, pri moških pa sta bila najuspešnejša Šveda Jesper Modin in Teodor Peterson. Drugo mesto pri ženskah je pripadlo Američankama Sadie Boernsen in Kikkan Randall, tretji pa sta bili Rusinji Natalija Korosteleva in Natalija Matvejeva. Pri moških sta bila druga Rusa Nikita Krijukov in Aleksej Petuhov, tretja pa Norvežana Paal Golberg in Ola Vigen Hattestad.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.