Šport
292 ogledov

Slovenski futsal žaluje

Sveča EPA
V 35. letu starosti je umrl nekdanji slovenski reprezentančni vratar Darko Tokić.

"Kot strela z jasnega je udarila novica, da nas je mnogo prekmalu zapustil naš nekdanji vratar Darko Tokič. Ne najdemo pravih besed, ki bi opisal ta šok in žalost, ki jo čutimo v tem trenutku. Na prvem mestu človek, legenda našega kluba, eden izmed rekorderjev po številu nastopov v 1. SFL in našega kluba, legenda med svojimi prijatelji, odličen motivator, pravi prijatelj,.. Pogrešali bomo njegov humor in družbo, ki sta nas tako razveseljevala v vseh letih druženja," so na svoji facebook strani zapisali slovenski podprvaki Futsal Club Litija.

Darko Tokić, ki je v svoji karieri igral še za Gorico, je kariero sklenil leta 2014, z Litijani pa je kar sedemkrat postal slovenski prvak. V FC Litija je vodil tudi selekciji U15 in U19.

Tokić je svojo prvo tekmo v dresu Slovenije odigral oktobra 2003, ko so se Slovenci pomerili z Madžari, zadnjič pa je nacionalni dres oblekel aprila 2008 na dvoboju med Portugalsko in Slovenijo.

"V tem žalostnem trenutku izrekamo iskreno sožalje svojcem, sorodnikom in prijateljem, ki se bodo od Darka poslovili v soboto, 13. maja, ob 13. uri na pokopališču Šmartno pri Litiji," so zapisali pri futsal.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.