Šport
30 ogledov

Slovenski junaki v soboto na Prešercu

Novembrskega sprejema gotovo ne bodo nikoli pozabili. Jih čaka en podoben? (Foto Žurnal24 main
Se spomnite znamenitega sprejema 19. novembra na Prešernovem trgu po uvrstitvi na SP? Zgodovina se bo ponovila! Slovenske nogometaše lahko znova pričakate na Prešercu v soboto ob 11:00.

Slovenski nogometaši se bodo v soboto, 26. junija, vrnili s svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki, kjer so po dobrih nastopih s štirimi točkami in razliko v zadetkih 3:3 tudi zaradi za Slovenijo nesrečnega razpleta morali predčasno zapustiti prvenstvo. Letalo s slovenskimi nogometaši bo na letališču pristalo predvidoma ob 8:20. Večji sprejem za Matjaža Keka in njegove izbrance, ki so na SP dosegli zgodovinsko prvo zmago za Slovenijo, bo predvidoma ob 11.00 na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Zbrano množico bo zabavala skupina Siddharta, ki se ji bodo slovenski nogometni junaki pridružili na odru. Seveda na sprejemu ne bo manjkala niti ekipa zurnala24.si, zato si lahko v soboto popoldne obetate zanimivi videoreportažo in galerijo. Se klikamo!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.