Šport
1502 ogledov

Slovenski selektor dobil novo službo

Alberto Giuliani Profimedia
Giuliani novi trener Olympiacosa.

Možnosti, da Alberto Giuliani ostane selektor slovenske odbojkarske reprezentance, so se spet zmanjšale. Italijan, ki je s Slovenijo osvojil dve srebrni kolajni na evropskih prvenstvih, ima namreč spet delo v klubu. Potem ko se je pred tedni razšel s poljsko Asseco Resovio, je zdaj postal trener 30-kratnega grškega prvaka, Olympiacosa iz Pireja.

"Čeprav sem si želel nekaj počitka, sem se v pogovoru z družino odločil, da sprejmem ponudbo Olympiacosa. Gre za velik klub, ki ima bogato tradicijo. V njem so igrali veliki igralci in veliki trenerji na čelu z Giampaolom Montanijem. Poznam zdajšnji položaj, rad imam izzive. Verjamem, da bo klub z mojo pomočjo prišel do rezultatov, ki si jih zasluži," je prek družbenih omrežij sporočil 57-letni Giuliani.

Potem ko je na Poljskem vodil slovenskega reprezentanta Klemna Čebulja in Jana Kozamernika, bo tudi v Grčiji sodeloval s svojim nekdanjim varovancem iz slovenske reprezentance. Član Olympiacosa je namreč Alen Pajenk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice