Šport
18 ogledov

Slovo Kremserja

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Voditelj Thomas Kremser se poslavlja kot voditelj European Poker Toura.

Največja poker turneja na svetu, European Poker Tour, se je začela leta 2004. Vse od začetka, ki je bil septembra 2004 v Barceloni, je turnir vodil Thomas Kremser in njegovo podjetje TK Poker Events. Kot vse kaže, pa je s tem konec.

Na PokerNews smo dobili novice, da so se pri TK Poker Events odločili, da se lotijo novih podvigov: "Sedaj je čas, da se poiščejo nove možnosti in nove avanture. Nadaljevali pa bomo z iskanjem igralnic, ki bi sodelovale z nami."

Kremser je ob tem izjavil: "Navdušen sem, da lahko še naprej razvijam svoje ideje, hkrati pa sodelujem z igralnicami, ki so že navajene, da se zanesejo na sodelovanje z TK Poker Events, saj je to znak profesionalizma, integritete in vrhunskih uslug v organizaciji poker turnirjev širom sveta."

Za konec so pri TK Poker Events pripravili video, na katerem je mogoče videti nekaj njihovih najbolj karizmatičnih partnerjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.