Šport
20 ogledov

Smrkelj obrisal v Lindsey Vonn

Žal ne vemo, če je bila Lindsey tako nasmejana tudi ob ogledu posnetka odprtja .
1/2
Žurnal24 main
Lindsey Vonn si bo odprtje Red Bull Arene v New Jerseyju najbrž zapomnila za vse življenje. Ne samo zato, ker je bila slavna gostja dogodka, ampak tudi zaradi nagnusnega dejanja enega nogometaša.

Lindey Vonn, trenutno najbolj vroča smučarka na svetu, se je znašla v sila neugodni situaciji, potem ko se je z njo rokoval napadalec nogometne ekipe iz New Jerseyja. Slednji si je namreč samo nekaj sekund pred tem z golo roko obrisal nos in nekaj svojega smrklja "podaril" svoji slavni rojakinji.

Vonnova je bila sicer glavna zvezda odprtja Red Bull Arene v New Jerseyju. S športnim avtomobilom so jo pompozno pripeljali na sredino zelenice, kjer naj bi z žogo v roki označila začetek tekme, še pred tem pa se je vljudno rokovala z igralci obeh ekip. Po ogledu posnetka z odprtja stadiona pa ji je najbrž hitro zbledel  nasmeh z njenega simpatičnega obraza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.