Šport
20 ogledov

Smrtna nesreča nemških sodnikov

Methe EPA
Znana nemška rokometna sodnika, dvojčka Bernd in Reiner Methe, sta se v petek v prometni nesreči na cesti v bližini Empfingena smrtno ponesrečila. Nemca bi morala v nedeljo soditi tekmo Lige prvakinj v Ljubljani med Krimom Mercatorjem in Larvikom.

Nemška policija je sporočila, da sta v petek popoldne v prometni nesreči umrla znana rokometna sodnika, dvojčka Bernd in Reiner Methe. Ponesrečila sta se na poti na tekmo nemške bundeslige v Belingenu. Prav ta sodnika bi morala v nedeljo soditi tudi tekmo Lige prvakinj v Ljubljani med Krimom Mercatorjem in Larvikom.

Tekmo med Balingen-Weilstettnom in Magdeburgom so zaradi tragičnega dogodka odpovedali. Policija je sporočila, da je osebno vozilo, s katerim sta se 47-letna sodnika peljala na tekmo, na cesti v bližini Empfingena iz neznanega razloga zapeljalo na nasprotno stran in čelno trčilo v tovornjak. Oba sodnika sta bila takoj mrtva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.