Šport
21 ogledov

Šmuc bo moral na operacijo

Tomislav Šmuc bo do konca sezone branil barve Modene. Žurnal24 main
Slovenski odbojkarski reprezentant in podajalec ACH Volleyja Tomislav Šmuc bo odšel na operacijo. Razlog je poškodba, ki jo je pridobil na reprezentančnih pripravah.

Poškodba sicer ni bila huda, vendar se mu je po prometni nesreči, v kateri je bil udeležen, stanje poslabšalo. Posledice trka se kažejo z bolečinami v hrbtu in nogah, zato bo eden najboljših slovenskih odbojkarjev moral na operacijo.

"Po posvetu s specialistom smo so odločili za operacijo, ki bo bržkone opravljena že ta petek v ljubljanskem kliničnem centru. Po tem bo sledila predvidoma trimesečna rehabilitacija. Vse skupaj me je precej potrlo, saj sem se dejansko veselil začetka sezone. Pred reprezentanco in klubom, ACH Volleyem, je naporna sezona in če si resnično kaj želim, je to, da se čim prej vrnem v dobro formo in na igrišču dam svoj delež. Toliko izzivov kot jih letos ima zlasti ACH Volley v ligi prvakov, ne doživiš pogosto, zato si želim čimprejšnjega okrevanja in vrnitve v prve borbene vrste," je dejal Tomislav Šmuc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.