Šport
8656 ogledov

Šokantno: finalist Wimbledona v stanovanje bivše skril kamero in jo snemal

David Nalbandian Epa
Nekdanji finalist Wimbledona David Nalbandian polni stolpce rumenih medijev, potem ko si je privoščil sila nespametno potezo. V stanovanje bivše je namreč namestil kamero ...

Argentinski teniški igralec David Nalbandian, ki je v svoji karieri kar osemkrat premagal slovitega Rogerja Federerja (med njima so le štirje meseci razlike), se je znašel v soju žarometov. Tokrat ne zaradi dobrih teniških predstav, pač pa zaradi tega, ker naj bi na skrivaj snemal bivše dekle Araceli Torrado.

Potem ko sta se po kratkem razmerju razšla, naj bi se Araceli Torrado z Nalbandianovo pomočjo preselila v stanovanje. A ko lepotičke, ki ima na Instagramu več kot dvesto tisoč sledilcev, ni bilo doma, naj bi se Nalbandian v stanovanje "pretihotapil" z izgovorom, da mora tam nekaj nujno postoriti.  

Torradova je na družbenih omrežjih potrdila, da teniškega zvezdnika zdaj toži, ker naj bi jo snemal na skrivaj. Kamere naj bi Argentinec, sicer finalist Wimbledona leta 2002, skril kar za rešetke prezračevalne naprave, a ker sta si tedaj (še) zaljubljenca pravno gledano stanovanje delila, je sodnik ocenil, da ne gre za kaznivo dejanje. Kamera naj bi bila sicer usmerjena naravnost v lepotičkino posteljo, Torradova pa je posumila, da v rešetki nekaj ni v redu, ko je opazila, da se od nje odbija sij svetlobe. Skupaj z bratom sta rešetko odprla in našla kamero. Več v spodnjem vdelanem videu.

29-letni model Araceli Torrado se je po prvi izgubljeni bitki zdaj odločila za nov pravni boj. Ker namestitev kamere ni bilo kaznivo dejanje, se je Torradova odločila, da bo bivšega teniškega igralca tožila zaradi nadlegovanja in zalezovanja. Nalbandian je v zvočnem posnetku, s katerim lepotička razpolaga, priznal, da je namestil kamere v njeno stanovanje. A ne le namestitev kamere, za katero naj Torradova ne bi vedela, bivša v sklopu nadlegovanja Nalbandianu očita tudi neprestane telefonske klice, poroča argentinski portal C5N.

Potem ko ga je Torradova seznanila, da je našla kamero, je Nalbandian to sprva zanikal, naposled pa ji je v telefonskem pogovoru to priznal, je razvidno iz transkripcije pogovora, ki ga je objavil omenjeni portal. "Želiš, da sem iskren? Ja, res sem namestil kamero tisti dan. Toda ničesar nisem mogel videti, ker se ni povezala z internetom. Ničesar se ni dalo videti, zato nisem videl prav nič. Kaj se je zgodilo, kaj se ni, ničesar ne vem. Če spiš s kom, če ne spiš s kom. Kot sem ti rekel: to lahko počneš tam ali pa zunaj, kadar koli ob kateri koli uri, kateri koli dan in v katerem koli trenutku," se kot v telenoveli bere telefonski pogovor med nekdanjima zaljubljencema. 

Odvetnik Torradove naj bi sicer zahteval tudi prepoved približevanja, saj da "ta oseba ne pozna meja". Naj dodamo, da naj bi bila prav velika zaljubljenost do 29-letne Torradove tudi razlog, da se je Nalbandian ločil od žene, s katero sta bila skupaj kar 22 let.

dezurni@styria-media.si 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.