Šport
193 ogledov

Sokoli razgaljeni za koledar

1/5
Žurnal24 main
Ameriški nogomet. Grob in brezkompromisen šport. Kdo pravi, da je zanimiv le za moške. Tole bo nekaj za vas, dekleta in gospe! Državni prvaki, Ljubljana Silverhawks, so se razgalili za koledar za leto 2011.

So državni prvaki in podprvaki mednarodne lige CEFLLjubljana Silverhawks. Za boljšo prepoznavnost in da bi zbrali nekaj dodatnih sredstev za sezono 2011, so se fantje odločili, da se delno razgalijo in posnamejo fotografije za koledar za leto 2011. Nekaj jih lahko pogledate v galeriji.

"Vrhunski športniki in njihov nesramežljivi trener se vam bodo predstavili v izbranih fotografijah iz zakulisij tekem, fitnesa, garderobe, tuša ... Najbolj vroče fotografije v slovenskem športu do zdaj vam bodo razkrile adrenalin, jezo, neustrašnost in željo po zmagi v podobah atletov, ki bodo čar ameriškega nogometa prinesle na steno vašega doma," so zapisali Silverhawks. Za fotografskim objektivom je bil Tadej Didovič, Sokole je uredil lepotni studio Privé, Aleks Šoštarič pa je oblikoval koledar. Ta bo pod pokroviteljstvom Granim d. o. o. izšel to soboto. Ker gre za omejeno naklado, priporočamo, da ga naročite že zdaj (preko elektronske pošte koledar.silverhawks@gmail.com ali pa pokličite Milana na 031 690 099 ali Jerneja na 041 837 840). Za 10 evrov vas bodo postavni fantje leto dni gledali z vaših sten, vi pa jim boste tako priskočili na pomoč, da bo tudi sezona 2011 uspešna, kot je bila letošnja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.