Šport
9 ogledov

Sonnen: Silva je preteklost

Anderson Silva UFC EPA
Se spomnite gostovanja Chaela Sonnena v oddaji Off The Record, ki jo vodi Michael Landsberg? Slednji je tako sprovociral Sonnena, da je zapustil studio. No, Chael se je vrnil v oddajo in tako kot vedno natresel nekaj zanimivih izjav.

Chael Sonnen je znova potrdil svoj status daleč največjega trash talkerja v svetu mešanih borilnih veščin. Med gostovanjem v oddaji Off The Record je dokazal, da mu resnično ni para. V oddajo se je vključil neposredno po kosilu in se z voditeljem Michaelom Landsbergom zapletel v sila zanimiv pogovor. Če spregledamo večino "neumnosti", se bomo osredotočili zgolj na eno izjavo Sonnena, da rematch proti Andersonu Silvi ni več na vrhu spiska njegovih želja. Še več, Sonnen je celo izjavil, da se z Brazilcem sploh ne želi več srečati. "Z Andersonom sem zaključil. Med nama ni več ničesar. On je stara zgodba, kakor pričeska Jerry Curl ali pa Pepsi Clear. On je včerajšnja novica. Uničil sem ga, ko je bil dober. Trenutno je daleč od svojih najboljši dni in sploh ni vredno govoriti o njem. 28. januarja bom postal prvi izzivalec, a tega ne bom izkoristil, da bi se pomeril s Silvo. Ozrl se bom proti Juniorju dos Santosu, Jonu Jonesu in morda Georgesu St-Pierru. S tem bom odšel do Dane Whitea in si izbral enega od njih. Z Andersonom sem zaključil," je med drugim dejal Sonnen. Očitno si Američan ne želi več čakati na rematch s Silvo, temveč si želi novega izziva. Sprva ga 28. januarja na UFC on Fox 2 čaka Mark Munoz, kaj sledi potem, verjetno ne ve nihče …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.