Šport
0 ogledov

Soproga zabodla zvezdnika lige NFL

Brandon Marshall je bil lani najboljši lovilec Dolphinsov (1.014 jardov). (Foto: Žurnal24 main
Brandon Marshall (Miami Dolphins) je bil v petek pozno zvečer zaboden. Z njim bo vse v redu, a ostaja na oddelku za intenzivno nego v bolnišnici South Florida. Zabodla ga je soproga.

Lovilec moštva lige NFL, Brandon Marshall, bo povsem okreval, potem ko ga je z nožem zabodla soproga. Michi Nogami Marshall je bila že aretirana zaradi napada s hladnim orožjem. Kaj več o dogodku ni znanega. "To so zelo težki časi za Brandona in njegovo družino. Hvala bogu bo povsem okreval. Prosimo vas za nekaj zasebnosti," je vse, kar je sporočil Marshallov agent, Kennard McGuire. Brandonov prijatelj in tekmec iz Jacksonville Jaguarsov, Mike Sims-Walker, je na twitterju zapisal: "Brandon bo okej. Dobro se počuti." Poročila sta se lani, že leta 2009 pa so ju aretirali zaradi pretepa.

Marshall je bil lani najboljši lovilec Dolphinsov (86 ujetih žog in 1.014 jardov), predtem pa je bil kot član Denver Broncosov dvakrat izbran na Pro Bowl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.