Šport
7268 ogledov

Zvezdnika prijavili policiji, mislili so, da snema film za odrasle

Dominic Thiem Epa
Nekdanjega tretjega igralca sveta so med treningom v rodni Avstriji obiskali policisti.

Dominic Thiem, nekdanji zmagovalec OP ZDA (2020), se trenutno posveča treningu pred nadaljevanjem teniške sezone, v kateri mu doslej ni šlo po načrtih.

Še nedavno eden najboljših igralcev na svetu je namreč kmalu po uspehu kariere v New Yorku zapadel v veliko krizo, iz katere nikakor ne najde izhoda.

Rezultatski padec 28-letnega Avstrijca, ki je v karieri osvojil 17 turnirjev in na Roland Garrosu v finalu dvakrat neuspešno izzval kralja peska Rafaela Nadala, je nastal kot posledica fizičnih in psiholoških težav.

Poleg poškodb zapestja in kolena se je teniški as spopadal v upadom motivacije, potem ko mu je v velikem jabolku uspelo izpolniti zastavljeni karierni cilj z zmago na enem izmed štirih največjih turnirjev.

Dominic Thiem | Avtor: Epa Epa

Thiem je pred dnevi odpovedal nastop na svetu travi Wimbledona, na Touru pa naj bi po predvidevanjih spet zaigral v okviru ameriške turneje na trdi podlagi, kjer bo iskal prvo zmago v sezoni 2022. V preteklih mesecih je zabeležil sedem zaporednih porazov, najbolj boleč pa je bil zadnji v Parizu, kjer ga je brez izgubljenega niza v prvem krogu odpravil Hugo Dellien.

Za tenisača, ki so mu mediji ob še kar trajajoči vladavini Nadala nadeli naziv "princ peska", se je po razočaranju u v Franciji odločil, da bo primanjkljaje v igri poskušal nadoknaditi za zaprtimi vrati.

Pred dnevi so ga na treningu v avstrijskem Traiskirchenu presenetili policisti, potem ko so sosedi zmotno mislili, da na prizorišču poteka snemanje filma za odrasle. V to so jih prepričali glasni zvoki, ki jih je Thiem oddajal ob udarcih žogice.

"Treniral sem brez majice," je za avstrijski Ö3 pojasnil Thiem. "To se mi ni prvič zgodilo. Razumem, zakaj pride do tega. Na treningu lahko včasih postane zelo glasno in čudno," je dodal tenisač.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.