Šport
3 ogledov

South zapušča vadbeni portal Cardrunners

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
S koncem meseca aprila se je očitno končala tudi ljubezenska zgodba med ameriškim profesionalnim pokerašem Coleom Southom in vadbenim portalom Cardrunners.

South je na portalu opravljal tako funkcijo glavnega inštruktorja kot tudi solastnika.

Američan je novico o tem, da zapušča sicer izredno uspešen in priljubljen vadbeni portal, delil z javnostjo kar prek svojega bloga, kjer je zapisal, da je bila odločitev za odhod ena najtežjih, ki jih je kadarkoli sprejel, vendar jo je na koncu moral sprejeti.

Še preden bi lahko spletni opravljivci začeli širiti neresnice o razlogih za njegov odhod, pa se je South odločil, da kar takoj razčisti celotno zadevo. Razlog, da South zapušča portal Cardrunners, je predvsem preobremenjenost. Američan zadnja tri leta poskuša biti uspešen študent, inštruktor, podjetnik in profesionalni pokeraš, a mu opravljanje vsega tega čas očitno ni dopuščal. Vse bližje je namreč diploma, v njegovem življenju pa je očitno napočil čas, da se odloči, kako naprej in tako se je moral odpovedati eni od svojih ljubezni.

Ker si je trenutno lahko pravi odmor privoščil le na tem področju, je tokrat udarec utrpela njegova učiteljska kariera, kar pa nikakor ne pomeni, da se South umika iz sveta pokra. Američan je le začasno zmanjšal svoje pokeraške obveznosti ter tako sprostil nekaj časa in energije za druge stvari.

Ob zaključku omenjenega poglavja v njegovem življenju se je South na blogu zahvalil še vsem, s katerimi je sodeloval: "Rad bi se zahvalil prav vsem članom portala Cardrunners, saj ste prav vi naredili učenje in poučevanje pokra tako zabavno. Želim vam vso srečo še naprej."

Navkljub vsem velikim besedam in žalostnemu slovesu pa Cole še naprej ostaja del naše skupnosti, zato ne bodite presenečeni, če ga vseeno srečate na katerem od prihajajočih turnirjev, še posebej na prvenstvu WSOP. Premor od poučevanja je skoraj zagotovo zgolj začasen in tako lahko računate na to, da bo Američan, ko enkrat opravi vse svoje študijske obveznosti, z nami ponovno delil svoje modre napotke in nasvete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.