Šport
10 ogledov

Španci so bili boljši

MatijaPleskoMain Žurnal24 main
Po porazu Slovenije na evropskem prvenstvu v odbojki so nekateri igralci spregovorili pred mediji.
Iztok Kšela, selektor slovenske reprezentance: "Odlično smo vstopili v tekmo, nato pa so Španci zablesteli v servisu. Mi takšni igri Špancev s sprejemom nismo sledili. Nasprotnik, ki je zelo izkušen, je to znal izkoristiti in zmagati."

Matija Pleško, kapetan slovenske reprezentance: "Začeli smo dobro. Odlično smo servirali, medtem ko Španci niso dobro sprejemali. Ta dva dejavnika sta odločila v našo korist, zato tudi naše vodstvo z 1 : 0. Nato so je situacija povsem spremenila. Mi smo bili tisti, ki smo slabo sprejemali. Sprejem je bil v nadaljevanju najmočnejše špansko orožje, popravili pa so se tudi pri servisu. Žal v nadaljevanju nismo uspeli obrniti tekme v svojo korist."

Andrea Anastasi, selektor španske reprezentance: "Strinjam se, da smo imeli precej težav z zbranostjo, pa tudi živčni smo bili. Menim, da je bil sprejem tisti, ki je odločil tekmo. Če smo bili v tem sprva slabi, smo nato igrali skoraj brez napak. Veseli me, da nam je uspelo tekmo prevesiti v svojo korist. Zmaga nam veliko pomeni, saj je na takšnih prvenstvih zelo pomembno, kako začneš."

Rafael Pascual, kapetan španske reprezentance: "Ne bom veliko govoril, saj danes nisem vstopil v igro. Lahko pa rečem, da smo bili na začetku precej živčni. Menim, da je na takšnih tekmah nujno dobiti ritem. K sreči smo ga mi kmalu našli in potem ni bilo več težav."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.