Šport
17 ogledov

Španci trenirali brez Inieste

David Silva Juan Mata Xabi Alonso Pedro Rodriguez
1/13
Žurnal24 main
Medtem ko so vse reprezentance že nekaj časa v Južnoafriški republiki, organizatorji čakajo le še na prve favorite Špance. Ti so v bazi Las Rozas v četrtek opravili zadnji trening pred večernim odhodom.

Preden se odpravijo na dolgo pot, so aktualni evropski prvaki Španci opravili še
zadnji trening v reprezentančni bazi Las Rozas. Furija bo kot zadnja izmed 32 ekipami sveta stopila na tla črne celine, kjer bo igrala v skupini s Čilejem, Hondurasom in Švico.

Motor ekipe Xavi Hernandez pred odhodom obljublja, da si bo v primeru naslova prvakov lase pobarval v barve španske zastave: "Če zmagamo ali izgubimo moramo ostati zvesti svoji igri," še dodaja eden izmed kapetanov Barcelone. Trening so opravili vsi nogometaši, razen poškodovanega Andrésa Inieste, kar njegovo prisotnost na prvi tekmi proti Švici 16. junija postavlja pod velik vprašaj. Spomnimo - Iniesta je na zadnji prijateljski tekmi proti Poljski (6:0) pripravil prva zadetka Španije, nato pa še pred polčasom igrišče zapustil poškodovan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.