Šport
17 ogledov

Španci: zvezdnik Slovenije? Krhin!

Krhin (obkrožen) je po mnenju barcelonskega časnika zvezdnik prvenstva, tako kot El Mundo Deportivo
Spletni portal španskega športnega dnevnika El Mundo Deportivo je med zvezde svetovnega prvenstva uvrstil tudi mladega slovenskega vezista Reneja Krhina. "Je zelo polivalenten," pravijo.

Kar predstavljamo si lahko, kako je potekala izdelava rubrike Los Cracks (zvezdniki) na spletnem portalu El Munda Deportiva. "Kdo je največji zvezdnik pri teh Slovencih?" so se nedvomno vprašali. Pogled na Wikipedijo jim je razkril večinoma neznana imena, pozornost pa jim je pritegnil igralec, ki kot vse kaže igra za Internazionale Milano. "Pa naj bo Rene Krhin!" Mimogrede – njegovo ime so zapisali kot KHRin, kar pa je pogosta napaka.

Khrin je polivalenten igralec sredine igrišča. V tem trenutku ne dobi veliko minut pri Interju, v naslednji sezoni pa bi lahko igral kot posojen igralec ali zapustil klub.
Rene Krhin

Šalo na stran – Rene Krhin je šele nekaj tednov nazaj dopolnil 20 let, toda po mnenju barcelonskega časnika že zdaj spada med največje mojstre nogometne igre. Družbo mu na desni dela Brazilec Kaká, takoj pod njim je Argentinec Sergio Agüero, neposredna soseda pa sta še Mehičan Rafael Márquez in Danec Nicklas Bendtner. Na strani so seveda zbrani tudi največji asi, kot so Lionel Messi, Portugalec Cristiano Ronaldo, Španec Fernando Torres ...

"Khrin je polivalenten igralec sredine igrišča. V tem trenutku ne dobi veliko minut pri Interju, v naslednji sezoni pa bi lahko igral kot posojen igralec ali zapustil klub," pa sta edina stavka, namenjena predstavitvi največjega slovenskega "cracka". Kaj si o tem mislijo Milivoje Novaković, Samir Handanović in Robert Koren, je že drugo vprašanje ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.