Šport
11 ogledov

Španski navijači: "Mi bomo zmagali"

1/20
Žurnal24 main
Španska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila v finale svetovnega prvenstva. Temu primerno je bilo vzdušje na ulicah Madrida, kjer se je pelo, plesalo in skakalo dolgo v noč ...
V anketi časnika El Mundo Deportivo je kar 89 odstotkov bralcev menilo, da bo Španija svetovni prvak.

"Yo soy Español!" in "Viva España" je dolgo v noč odmevalo na ulicah Madrida in drugih španskih mest (manjkale niso niti vuvuzele), ko so slavili zmago svojih nogometašev 1:0 nad Nemčijo in sploh prvo uvrstitev v finale svetovnih prvenstev. "Igrali so kot ekipa in si finale zaslužili od prve minute naprej. Bili smo boljša ekipa. Ne morem izdvojiti le enega igralca, vsi so bili odlični," je razlagal Ignacio, navijač iz Valladolida. "Pritisk je bil na Nemčiji, saj so prej igrali zelo dobro. Niso ga znali prenesti. Zdaj bomo premagali Nizozemsko. Zagotovo!" Nek drug navijač je vpil: "Fantastično! To je svetovno prvenstvo in mi bomo zmagali!" Finale bo v nedeljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.