Šport
24 ogledov

Španski reprezentanti ukanili del Bosqueja

Fabregas v podobni družbi tudi po koncu SP? Cesc na sredini fotografiji iz repre Žurnal24 main
Španski selektor Vicente del Bosque je očitno popustil pod pritiski svojih reprezentantov in ukinil prepoved uporabljanja družabnih omrežij.

Španski reprezentanti, ki bodo od petka dalje nastopali na nogometnem EP, bodo lahko med tekmovanjem uporabljali družabna omrežja. To jim je selektor Vicente del Bosque prepovedal že na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, vse do ponedeljka pa tudi sami niso vedeli, ali bodo lahko prek Facebooka in Twitterja ohranili stik z oboževalci.

Konec tedna so se Cesc Fabregas, Juan Mata, Iker Casillas in Victor Valdes poslovili od svojih prijateljev in sledilcev ter napovedali, da se med prvenstvom v Ukrajini in na Poljskem verjetno ne bodo oglašali. A preobrat je sledil zgodaj zjutraj v ponedeljek, ko je Iker Casillas prvi na Twitterju objavil, da si je selektor Vicente del Bosque očitno premislil.

Malo kasneje je novico na svojem profilu potrdil tudi Fabregas, dokončno pa je dvome razblinil sam selektor, ki je potrdil, da ukinja prepoved iz Južne Afrike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.