Šport
3 ogledov

Spet milijonske igre v Macauu?

Kitajska provinca Macau. (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Če gre verjeti govoricam, ki se te dni širijo, potem si lahko takoj po koncu prvenstva Aussie Millions vnovič obetamo, da bodo v Macauu padale rekordne igre, v katerih bodo lastnike menjali milijoni dolarjev.

Na poti v Avstralijo naj bi se v Macauu že ustavil John Juanda, vendar naj bi si pravo akcijo obetali šele ob vrnitvi vseh zvezdnikov. Kot iz Macaua na forumu portala 2+2 poroča Tom Hall, naj bi bile v zadnjem obdobju najdražje denarne igre v svetovni prestolnici igralništva spet aktualne, saj naj bi se že pred več kot tednom dni kitajski bogataši vnovič začeli zbirati na enem mestu.

Za zdaj naj bi se lokalci merili predvsem sami med seboj, pri čemer je v igrah nekajkrat sodeloval tudi Hall, kot je še omenil, pa mu je nekaj večerov družbo delal tudi Američan John Juanda. Slednji se je sicer nato hitro odpravil naprej, saj trenutno nastopa v Melbournu na prvenstvu Aussie Millions, a skorajda ne gre verjeti, da se Juanda ne bi ustavil tu tudi na poti domov.

Vprašanje, ki se ob tem zastavlja, je, ali bodo njegovemu zgledu sledili tudi drugi asi, kot so Phil Ivey, Patrik Antonius in Tom Dwan, ki so trenutno prav tako v Avstraliji. Če bi se namreč tudi slednji ob vrnitvi v domovino ustavili v Macauu, bi namreč spet lahko bili priča izjemno bogatim igram, po vzoru tistih jesenskih, ko so se s skupino kitajskih poslovnežev udarili Dwan, Ivey, Sam Trickett in Di "Urindanger" Dang. Kot vse kaže, je prizorišče za nove obračune pripravljeno, vendar je povsem drugo vprašanje, ali bodo največji poker asi na ta izziv tudi odgovorili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.