Šport
53 ogledov

Spletna knjiga PokerNews +EV

Če si želite imeti vse prepotrebno gradivo o pokru vedno na dosegu roke, potem j Žurnal24 main
Nikar ne hitite v knjigarno ali najbližjo trafiko, saj tam PokerNews +EV knjige ne boste našli, našli pa jo boste na spletni strani Pokernews.si, kjer jo vsem obiskovalcem ponujajo povsem zastonj.

Beseda bo tokrat seveda tekla o najnovejši pridobitvi, e-knjigi +EV, ki je pravzaprav zbirka nekaterih najpomembnejših poglavij v pokru, ki so sedaj našim bralcem vsa končno namenjena tudi v slovenščini.

Kot že rečeno, je knjiga +EV pravzaprav zbirka gradiv, ki so jih spisali novinarji ter zunanji sodelavci omenjenega portala iz glavnega uredništva v ZDA ter iz podružnic, za lažje razumevanje pa so bila prav vsa prevedena v slovenski jezik, saj so na ta način želeli gradivo še bolj približati svojim uporabnikom.

V zbirki boste tako našli gradivo, ki sega od samih osnov igre, pravil za številne, trenutno najbolj priljubljene različice pokra, predstavitve nekaterih najpomembnejših poker konceptov in seveda tudi slovarja izrazov, pa vse tja do nasvetov za igro in poker strategije, ki bo verjetno zanimiva tako za začetnike, kot tudi za tiste že bolj izkušene igralce.

Knjigo torej priporočamo kot učni pripomoček prav vsakemu začetniku, saj bodo s pomočjo tega vodnika prvi koraki v svetu pokra za vsakega igralca nekoliko lažji. Glede na to, da +EV na strani PokerNews.si ponujajo popolnoma zastonj in da je polna zanimivih nasvetov in dobrega gradiva, pa verjetno ne bo nobene škode, če knjigo vzame tudi kak že bolj izkušen igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.