Šport
18 ogledov

Spletni poker povečal promet

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Rast v sektorju spletnega pokra se je ta teden nadaljevala, saj je znašala tri odstotke v samo 14 dneh, poročajo pri PokerScout.com. Od desetih največjih spletnih sob jih je osem prejšnji teden imelo prirastek.
Največja novica tedna je zagotovo ta, da so pri dveh največjih straneh, PokerStars in Full Tilt Pokru, po več letih prvič zabeležili upad. Vseeno pa imata skupno še zmeraj skoraj 60 odstotkov celotnega trga.

Eno izmed omrežij, ki je imelo ta teden padec, je bilo omrežje Cereus Network. Glavni razlog je seveda ta, da so končno podelili Bad Beat Jackpot, ki je znašal več kot milijon dolarjev. Promocija Bad Beat Jackpot je ena izmed najpopularnejših v svetu spletnega pokra. Prejšnji teden je zahvaljujoč tej promociji Cereus zlezel na peto mesto, ki pa ga je ta teden spet izgubil proti omrežju Ongame.

PartyPoker se je očitno dobro zasidral na tretjem mestu, potem ko se je kar nekaj časa dajal z omrežjem iPoker. Če gledamo samo obdobje v dnevu, ko je bilo največ prometa, so imeli pri PartyPokru kar 1100 igralcev več, povprečno pa 400 igralcev, ki so igrali na mizah za denar, več kot pri iPokru.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.