Šport
8 ogledov

Sponzorji ugnali športnike

1/17
Žurnal24 main
Ta vikend v Zrečah poteka prvi Olimpijski vikend. Olimpijski komite Slovenije je ob športnikih na Štajersko povabil tudi predstavnike sponzorjev, ki so se med seboj pomerili na nogometni tekmi.


Olimpijski vikend je v prvi vrsti namenjen druženju, medsebojnemu povezovanju in sproščeni izmenjavi izkušenj športnikov in trenerjev različnih poletnih in zimskih športov. V tej luči je organizator, Olimpijski komite Slovenije , v petek organiziral nogometno srečanje med športniki in sponzorji. Zmage so se po streljanju enajstmetrovk veselili slednji. Na srečanju pa smo bili priča trdi in neizprosni igri do zadnjega sodnikovega žvižga. Po koncu tekme je sledilo druženje v termah Zreče . Olimpijski vikend se je nadeljeval v soboto, ko so imeli športniki dopoldne najprej treninge, popoldne pa delavnice s koristnimi informacijami s področja dopinga, marketinga in statusnih pravic športnikov. OKS pa bo zvečer podpisal pogodbe s kandidati za nastop na olimpijskih igrah v Vancouvru 2010 . Več v videu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.