Šport
19 ogledov

Sponzorstva v pokru

Bodo je tokrat delil nasvete za ljubitelje pokra. (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Podoba sponzorstev v pokru, se je v zadnjem času kar precej spremenila in tako le še redki znani profesionalci sklepajo klasične sponzorske pogodbe.

Novinci in mladi igralci v pokru vse bolj računajo na posebne programe, kot sta kluba Supernova Elite in Palladium Elite, ki jih za njih pripravljajo spletne poker sobe. Tisti, ki se namreč najbolj izkažejo v teh klubih, pa so nato nagrajeni tudi s sponzorsko pogodbo in članstvom v njihovi ekipi profesionalcev.

Pri PartyPokru so tako za svoje najbolj zveste in najbolj delavne igralce pripravili program Palladium, v katerem se le redki izbranci prerinejo do ranga Palladium Elite, številni člani tega kluba, pa nato zastopajo PartyPokrove barve tudi na turnirjih po svetu. Eden takih je tudi Nemec Bodo Sbrzesny, ki je na Partyu najprej osvojil enega od tekmovanj v zbiranju rake-a, nato se je izkazal še v njihovi TV seriji The Poker Den, ko pa je vse to nadgradil še s članstvom v klubu Palladium Elite, je napočil čas, da se Nemec pridruži PartyPokrovi ekipi profesionalcev.

Ker si želimo, da bi šlo po njegovi poti tudi čimveč naših igralcev, smo se tokrat odločili, da Boda povprašamo za nasvet, kako postati član kluba Palladium Elite.

PokerNews: Bodo, zakaj si se na začetku sploh odločil za PartyPoker?

Bodo: Na začetku sem sam preizkusil več različnih spletnih poker sob, a se mi je od vedno zdelo, da mi PartyPoker ponuja najboljšo programsko opremo in najboljše možnosti za igro, kar je glede na to, da sam hkrati igram na več mizah, zelo pomembno. Všeč pa so mi tudi njihove promocije in sistem nagrajevanja, ki me vsak mesec motivira, da dosežem nek nov cilj.

PN: Sam si član elitnega kluba Palladium lounge, kako pa se ti je uspelo prebiti vanj?

BS: Sam sem doma predvsem na 5$/10$ No Limit Hold'Em mizah, kjer hkrati igram tudi na 12-16 mizah, pri čemer navadno na uro odigram okrog 1.000 iger. Če si zaželim nekoliko dražje igre, potem zmanjšam število miz na katerih igram, spet če se spustim na nižje, cenejše mize, kot so 3$/6$ ali celo 1$/2$ pa odprem še več miz.
To vam povem zato, da si lahko bolje predstavljate, ko vam povem, da boste morali za vstop v Palladium Lounge, vsako četrtletje na NL1$/2$ mizah odigrati kar 45.000 iger, če boste želeli postati član kluba Palladium Elite, pa si boste morali vsako četrtletje, na 2$/4$ NL mizah odigrati okrog 175.000 iger. Ti de številki se povečata oziroma zmanjšata glede na to ali igrate na držajih oziroma cenejših mizah, a za vstop v ta elitni klub, boste morali pred računalnikom vseeno preživeti kar nekaj ur.

PN: Kakšne pa so sploh ugodnosti, ki ste jih člani kluba Palladium lounge deležni? Ali sam raje izbereš denarne nagrade ali imaš raje dodatne bonuse?

BS: Kot član kluba Palladium Elite je vsak igralec upravičen do 60% vračila rake-a, poleg tega pa vsak član kluba prejme tudi določeno število vabil za posebne dogodke oziroma turnirje, ki jih organizira PartyPoker. Denarni bonus se, ki ga prejmeš se izračuna na podlagi 40% priigranih točk (30% za tiste, ki niso člani kluba Elite), odvisno od promocij in drugih akcij, pa je odvisno kolikšen dodaten delež vračila rake boš še prejel. Ta lahko sega od 5% do 40% , v povprečju, kolikor vem iz lastnih izkušenj, pa znaša okrog 20%.
Bodo na PartyPoker Big Game VI

PN: Si pred leti kdaj pomislil, da ti bo dejstvo, da na mesec zaigraš veliko rake-a, prineslo sponzorsko pogodbo z eno največjih spletnih poker sob na trgu?

BS: Mislim da je imela pri tej celotni zadevi velik pomen zvestoba! Prvič sem se na TV pojavil v oddaji, ki so jo pripravili pri PartyPokru, v njej sem se dobro odrezal in mislim, da mi je tudi to pomagalo, da sem kasneje postal del njihove ekipe. Zelo pomembno se mi tudi zdi, da se igralec in soba ujemata, tako kot se je to zgodilo v mojem primeru. Ker se sam tako dobro počutim na PartyPokru, zelo rad sem pripeljem tudi druge ljudi, saj vem da bodo v istem okolju v katerem uživam jaz, uživali tudi oni.

PN: Nam lahko zaupaš, kako je biti član njihove ekipe profesionalcev?

BS: Biti član ekipe je vedno velik privilegij, saj ti je tako na voljo več možnosti, da se pokažeš in dokažeš. Sam lahko rečem, da se v PartyPokrovi ekipi počutim zelo dobro, saj smo vsi skupaj kot ena velika srečna družina, v kateri z mano zelo lepo ravnajo.

PN: Kaj bi svetoval igralcem, ki želijo iti po tvojih stopinjah in se želijo včlaniti v klub Palladium lounge?

BS: Za začetek naj si ogledajo aktualne promocije, pogledajo kaj je še v njihovem dosegu ter nato izračunajo, kaj morajo storiti, da dosežejo svoj zastavljeni cilj. Nato morajo le še igrati, igrati, igrati in vsak mesec doseči zastavljene cilje. Če bodo pri tem dovolj ambiciozni, jim članstvo v klubu Palladium lounge, ne uide.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.