Šport
25 ogledov

Spoznajte "poker bejbo" Saro

Nekaj vam moramo priznati. Današnja 'poker bejba' Sara Jean Underwood ni znana po tem, da bi bila vrhunska igrakla pokra. Vsaj zaenkrat še ne.

Je pa res, da trenutno pridno trenira pod budnim očesom mojstrov pokra, kot sta Andrew Robl in David ‘The Maven’ Chicotsky. Z njuno pomočjo želi pridobiti kvalitete prave poker igralke.

VEČ FOTOGRAFIJ TUKAJ

Sara Underwood je trenutno v poker svetu bolj znana kot obraz za poker stran Victory Poker. Drugače pa je Sara znana kot Playboyevo dekle leta 2007. Sara Underwood je pa tudi igralka, saj je igrala v b-filmih z naslovi Epic Movie ter House Bunny. Če vas o njeni profesionalni karieri zanima še kaj več, pa vam priporočamo, da obiščete stran, kjer piše še več.

Po tem, ko je igrala na nekaj dobrodelnih turnirjih, je igralka/model bila prepričana, da se želi naučiti boljše igrati poker, ki ji je takoj postal všeč. Tako je Sara preživela naslednje mesece v Los Angelesu in Las Vegasu, kjer je delala kot model in igralka, hkrati pa se učila poker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.