Šport
16 ogledov

Spremembe pri World Poker Tour

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
V sklopu dogajanja v hotelu Bellagio je organizirana tudi posebna tiskovna konferenca turneje World Poker Tour, na kateri so bile predstavljene nekatere spremembe, ki jim bomo priča v 9. sezoni.

Glavna zvezda tiskovke je bil seveda direktor WPT-ja Steve Heller, ki je napovedal, da bo, tudi zavoljo številnih novosti, letošnje leto prelomno za turnejo WPT. Ena najpomembnejših novosti, ki je bila opazna že na prvi postaji nove sezone turneje WPT, pa je bilo mesto voditeljice, ki ga je prevzela povratnica k turneji Kimberly Lansing.

Kot je povedal direktor turneje Adam Pliska: "To je ena najbolj opaznih in največjih sprememb pri WPT-ju letos, saj so sploh prvič vpeljali mesto voditeljice, ki bo opravljala vodilno vlogo, okoli nje pa se bodo vrtele vse oddaje. Na ta način smo se želeli bolj približati uveljavljenim športnim oddajam kot je SportsCenter, vpeljava voditeljice pa bo pomenila tudi bolj bogate vsebine v samih oddajah, saj bomo lahko v novi sezoni postregli še z več komentarji, intervjuji ter zgodami o posameznih igralcih in najpomembnejših igrah."

Kot že rečeno, je to novo pozicijo prevzela povratnica Kimberly Lansing, ki je s turnejo že sodelovala v 6. sezoni. "Odločitev za vrnitev je bila zelo preprosta, saj jo dojemam kot povsem logičen korak v moji karieri in že komaj čakam, da se bom lahko preizkusila v svoji novi vlogi in izkusila vse, kar nam bo prinesla nova sezona turneje World Poker Tour," je ob predstavitvi povedala nova voditeljica.

Še ena pomembna novost nove sezone so tudi Royal Flush Girls. Gre za skupino 6 deklet, izmed katerih se bodo 4 pojavile na prizorišču vsakega WPT turnirja in opravljale delo ambasadork turneje WPT, ki pa na turnirjih ne bodo prisotna le zaradi svojega dobrega izgleda, temveč bodo opravljale tudi poročevalsko vlogo. Skupino teh prelestnih promotork, katerih želimo verjetno skorajda vsi čim več videti na naslednjih turnirjih, pa sestavljajo Michelle Banzer, Melyssa Grace, Jennifer Haley, Melanie Iglesias, Sunisa Kim in Katrina Topacio.

Za konec je bil ob tej priložnosti kot novi izvršni direktor turneje predstavljen Matt Savage. Slednji bo odslej predvsem deloval kot vezni člen med vodilnimi pri WPT in osebjem igralnic, ki bodo gostile njihove turnirje, prav tako pa bo moral opravljati vlogo zagovornika tekmovalcev ter skrbeti, da bo nova sezona turneje potekala brez zapletov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.