Šport
36 ogledov

Srbi se še niso odločili glede Teodosića

sport 01.02.10. Milos Teodosic (R) of Olympiacos and Aleksandar Rasic (L) of Par sport 01.02.10. Milos Teodosic (R) of Olympiacos and Aleksandar Rasic (L) of Par
Zvezdnik srbske reprezentance Miloš Teodosić še vedno "visi" za nastop na EuroBasketu.

Nosilec igre srbske košarkarske reprezentance Miloš Teodosić zaradi poškodbe mišice še naprej trenira po individualnem programu. Težave člana moskovskega CSKA trajajo že več kot 22 dni, njegov nastop na EuroBasketu, ki ga bo od 4. do 22. septembra gostila Slovenija, pa je pod vedno večjim vprašajem.

"Teodosić več kot 22 dni trenira po individualnem programu, storili pa bomo vse, da odpravi poškodbo. Potreben bo čas, če bo igral na evropskem prvenstvu pa za zdaj ne moremo reči," je povedal vodja zdravstvene službe pri Košarkarski zvezi Srbije Dragan Radovanović.

Ivković ga bo čakal do zadnjega

Selektor Srbije Dušan Ivković je pred dvema dnevoma sicer dejal, da je pripravljen na Teodosića čakati vse do zadnjega trenutka. Srbija bo na EP igrala v skupini B, v kateri se bo pomerila proti Makedoniji, Litvi, Latviji, Črni gori ter Bosni in Hercegovini.

Ivkovićevi varovanci v soboto začenjajo Turnir za pokal Beograda, kjer se bodo za finalno vstopnico pomerili z Ukrajino, medtem ko Slovenijo čakajo Turki.