Šport
14 ogledov

Srčni vitez, ki je zbil kravo

1/2
Žurnal24 main
O sanjskem potovanju še sanja, čeprav ne spi veliko. Miran Stanovnik, ki se pripravlja na nov puščavski izziv, na nekoliko drugačen način v naši redni torkovi rubriki Druga plat. Vredno ogleda!

Miran Stanovnik je športnik od glave do peta. Ni je stvari, ki se je še ni lotil. Poveljnik športne enote Slovenske vojske nam je izdal, čemu se ne bi nikoli odpovedal. 43-letnik, ki ga ves svet pozna vsaj po dogodku iz leta 2004, malo spi, zato tudi malo sanja. Prvič se je z izzivom Dakar soočil leta 1996. Zanimiv človek z iskrenimi odgovori.

Če bi se lahko, bi se vrnil globoko v preteklost. Tam bi ga svet spoznal po srčnosti in pogumu, še pravi puščavski lisjak, ki bo vse te odlike pokazal od 5. do 20. januarja na jubilejnem 30. reliju Dakar 2008 – več kot 9000 kilometrov doslej najtežje puščavske avanture. Uživa v slovenski glasbi in ima lepe spomine na šolske dni. In kaj mu ostane, če mu vzamejo vse? Oglejte si   videointervju z Miranom Stanovnikom!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.