Šport
21 ogledov

Stanje Capriatijeve stabilno

Jennifer Capriati je že v preteklosti bíla bitko z drogami. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Zdravstveno stanje nekdanje ameriške teniške zvezdnice Jennifer Capriati je stabilno, potem ko so jo v nedeljo sprejeli v bolnišnico zaradi domnevnega predoziranja.

Predstavnica za stike z javnostmi Lacey Wickline je sporočila, da je Jennifer Capriati v stabilnem stanju in da nekdanja teniška igralka ne bo čutila posledic.

Wicklinova ni želela razkriti, katero zdravilo oziroma zdravila je 34-letna Američanka zaužila in zaradi tega končala v bolnišnici v Orlandu na Floridi. Prav tako ni razkrila, v kakšnem stanju so Capriatijevo našli v hotelu.

Serena bo molila
Odzvale so se tudi teniške igralke, nekdanja številka ena svetovnega tenisa Belgijka Kim Clijsters je na spletnem družbenem omrežju Twitter zapisala: "Ne morem nehati misliti na Jennifer. Upam, da se bo pozdravila in postavila na noge." Odzvali sta se tudi Američanki Serena in Venus Williams ter javno ponudili pomoč Capriatijevi. "Spominjam se njenega dvoboja proti Moniki Seleš v polfinalu OP Francije. To je bil sijajen tenis. Na njo in njeno igro me veže nešteto lepih spominov. Zelo jo spoštujem," je o Capriatijevi, ki je s 14 leti postala najmlajša teniška igralka, ki se je uvrstila v polfinale na Roland Garrosu, dejala Venus Williams. Njena sestra Serena je dodala: "Če ji bo kaj pomagalo, se bom z njo osebno sestala. Molila bom zanjo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.