Šport
28 ogledov

Starsi postavili še en rekord

(Foto: PokerStars) Žurnal24 main
Pokerstarsi so postavili še en rekord, tokrat v številu igralcev na njihovih mizah z denarno igro. Nova rekordna znamka naj bi po neuradnih podatkih znašala kar 105.230 igralcev.

Kot vse kaže, so po odigrani 50-milijardti igri na PokerStarsih še pred koncem meseca dosegli še en mejnik, saj naj bi po neuradnih podatkih istočasno na njihovih mizah z denarno igro igralo največ igralcev v vsej zgodovini spletnega pokra. Če drži statistika, ki jo vodi portal PokerScout.com, naj bi nova rekordna znamka znašala kar 105.230 igralcev.

Vse od velikega poker buma spletne poker sobe vedno tekmujejo med seboj za naziv največje, najbogatejše in najbolj priljubljene. Če je bilo to tekmovanje pred leti še precej izenačeno, se dandanes lahko med sabo merita le še največja akterja na sceni – Full Tilt Poker in PokerStars, pri čemer ima že dolgo časa primat prav slednja poker soba, ki se tudi ponaša z nazivom največje spletne poker sobe na svetu.

Ta naziv so pred dobrim tednom, natančneje 22. septembra, le še potrdili, saj jim je, če je verjeti neuradni statistiki portala PokerScout.com, uspelo preseči svojo lastno rekordno znamko za število igralcev, ki so istočasno sedeli na njihovih mizah za denarno igro.

Prejšnja znamka, ki so jo postavili februarja letos, je znašala 103.010 igralcev, kot vse kaže, pa jim je v evforiji ob praznovanju še enega okroglega jubileja (odigrana 50-milijardta igra) ta dosežek uspelo vnovič popraviti.

Na Starsih imajo za sabo očitno res dober mesec, saj so septembra poleg praznovanja okrog odigrane 50.000.000.000. igre uspešno izvedli tudi letošnje prvenstvo WCOOP, ki je tudi letos preseglo zastavljene okvirje. Ta zadnji dosežek je bil le še ena potrditev dobrega dela in privlačne ponudbe, ki na njihove mize redno privablja veliko igralcev.

Bogate promocijske akcije in še bogatejši turnirji niso ostali neopaženi, kar se odraža tudi na samih številkah. V zadnjih nekaj tednih naj bi se namreč število njihovih uporabnikov povečalo za več kot 10 odstotkov, da pa je bila novica za vodilne pri PokerStarsih še toliko slajša, so velik del teh novih igralcev ukradli prav svojemu najhujšemu konkurentu Full Tiltu.

Največja spletna poker soba na svetu je tako očitno le še povečala svoj naskok pred zasledovalci, glede na to, da si pri njih taki in drugačni mejniki sledijo kot po tekočem traku, pa lahko vsi z zanimanjem že pričakujemo naslednjega in bogato promocijsko akcijo, ki ga bo spremljala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.