Šport
20 ogledov

Štiri menjave pred tekmo s Švico

klop Slovenija Makedonija rokomet prijateljska tekma dvorana Polaj Trbovlje Deni Saša Despot
Slovenska rokometna reprezentanca se bo v četrtek v gosteh pomerila s Švico v sklopu kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu. V primerjavi z Luksemburgom na seznamu štiri zamenjave.

Zadnji trening v Zrečah je dal selektorju slovenske reprezentance Borisu Deniću zadnje odgovore pred gostovanjem v Švici. Na seznamu 16 reprezentantov, ki bodo v Schaffhausnu zastopali Slovenijo, je opaziti štiri spremembe v primerjavi z zadnjo tekmo proti Luksemburgu. 

Vrača se vratar Gorazd Škof, zaigrali pa bodo tudi Marko Bezjak, Vid Kavtičnik in Dean Bombač. Tem štirim bodo mesta prepustili Staš Skube, Nenad Bilbija, Klemen Ferlin in Mario Šoštarič. Poškodovanega drugega vratarja Primoža Prošta iz nemškega Göppingena bo nadomestil celjski vratar Matevž Skok.

Seznam reprezentantov za tekmo proti Švici:

Vratarja: Gorazd Škof (Nantes) in Matevž Skok (Celje Pivovarna Laško)
Krilni igralci: Luka Žvižej (Celje Pivovarna Laško), David Špiler (Brest Meškova), Dragan Gajić in Vid Kavtičnik (oba Montpellier);
Zunanji igralci: Borut Mačkovšek (Hannover), Sebastian Skube (Celje Pivovarna Laško), Uroš Zorman (Vive Targi Kielce), Marko Bezjak (Magdeburg), Dean Bombač, David Miklavčič (oba Dinamo Minsk) in Jure Dolenec (Montpellier);
Krožni napadalci: Matej Gaber (Montpellier), Miha Žvižej (Toulouse) in Peter Pucelj (Eisenach)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.