Šport
18 ogledov

Štiri minute dovolj za Racmane

Corey Perry je za zmago Račkov zadel v tretji minuti podaljška. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Najkoristnejši igralec lanske sezone lige NHL Corey Perry je bil med strelci za Anaheim Ducks, ki so na domači tekmi premagali St. Louis Blues (4:2). Racmani so delo opravili v zadnji tretjini, ko so v vsega štirih minutah in pol zabili tri zadetke.

V edini sinočnji tekmi severnoameriške hokejske lige NHL je Anaheim na domačem ledu premagal St. Louis s 4:2. Tekmo so v zadnji tretjini odločili Francois Beauchemin, Corey Perry in Bobby Ryan, ki so v polno zadeli v razmiku štirih minut in pol.

Vratar domačih Jonas Hiller je proti San Joseju na prejšnji tekmi dosegel shutout in ubranil vseh 31 strelov, tokrat je zbral 28 obramb, za St. Louis pa sta zadela Patrik Berglund in Alexander Steen, vendar je slednji le ublažil poraz, potem ko so Racmani že naredili preobrat. Pred tekmo so se v domačem klubu s slovesnostjo spomnili na Perryja, ki je v lanski sezoni NHL dobil nagrado Hart za najkoristnejšega igralca lige.

Liga NHL, rezultat:

Anaheim Ducks : St. Louis Blues 4:2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.