Šport
42 ogledov

Striptiz in poker z roko v roki

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Kot vse kaže, Danska vendarle ni tako gnila, kot je trdil Hamlet, saj bo njena prestolnica septembra dobila nov klub z imenom 7th Heaven, ki združuje dve stvari, ki jih imajo moški zelo radi, poker in gola dekleta.

Klub 7th Heaven je namreč striptiz klub, ki pa bo imel prav poseben zaseben del namenjen tudi igranju pokra, kjer naj bi vsak teden gostili zelo zanimive turnirje.

Vsi, ki ste tako pričakovali, da bodo Danci dobili svoj klub posvečen samo slači pokru ste se tako nekoliko motili, a pri svoji oceni niste prav veliko zgrešili, saj bosta obe področji dobro zastopani. In kdo je vizionar, ki stoji za to drzno idejo? Ne, to ni Gus Hansen, pač pa je Slim Isaksen, ki si je predvsem želel odpreti klub, v katerem bi se ljudje lahko zabavali v sproščenem vzdušju, ker pa je tudi sam velik ljubitelj pokra, se je odločil, da ponudbo striptiz kluba nekoliko nadgradi in tako naredi svojo ustanovo še bolj privlačno mladim.

V mislih sem imel številne študente, ki so skozi leta šli skozi moje klube.
Slim Isaksen

A še preden se kdo obregne ob naše besede, češ da so "sedma nebesa" namenjena vsem, tako mladim, kot tudi starim, naj še dodamo, da so ciljna publika tega kluba predvsem študentje, za katere so v klubu 7th Heaven pripravili tudi posebne akcije. Tudi na splošno, pa bodo glavni atributi kluba nizke cene, ki bodo dosegljive prav vsem, ter ekskluzivne vsebine, ki jih je težko najti kjerkoli drugje.

Lastnik kluba Slim Isaksen je prepričan, da se prav tu skriva formula za uspeh: "Sam imam že več kot 15 let izkušenj z vodenjem različnih klubov in ko se mi je porodila ideja o klubu 7th Heaven, sem mislil predvsem na to, da želim ponuditi ljudem nek prostor, v katerem se bodo lahko sprostili, uživali v ambientu, pri tem pa se tudi prepustili razvajanju. "

"Ob vsem tem sem imel v mislih tudi številne študente, ki so skozi leta že šli skozi moje klube in jih navadno zapuščajo razočarani, saj si le stežka privoščijo vse, kar jim nudimo. Temu pa v klubu 7th Heaven ne bo tako, saj ne samo, da je to prvi tovrsten klub v celotni Skandinaviji, temveč bo to tudi prostor, kjer se bodo lahko zbirali mladi ljudje, ne glede na to, koliko denarja imajo v žepu."

Lastnik še obljublja, da bo vsaj toliko pozornosti, kot je bo namenjeno delu kluba, ki je namenjen striptizu, namenjeno tudi pokru, saj naj bi bilo v klubu že vse pripravljeno za prirejanje različnih iger in celo turnirjev, vendar pa 7th Heaven za enkrat še vedno nima licence za prirejanje iger z denarnimi nagradami.

Kot je priznal lastnik, je pridobivanje igralniške licence večji zalogaj kot si je zamislil, vendar sam vseeno ne obupuje in je prepričan, da bodo licenco dobili že v kratkem, tudi v primeru, da je ne dobijo pred otvoritvijo, ki bo na sporedu 3. septembra, pa to vseeno ne bo oviralo njihovega delovanja. Do pridobitve licence bodo namreč kljub vsemu prirejali manjše turnirje, na katerih pa bodo namesto denarnih, podeljevali praktične nagrade in posebne kupone, ki jih bodo dobitniki lahko unovčili za raznorazne storitve, ki jih ponuja klub 7th Heaven.

Sama ideja združitve striptiz kluba in poker sobe je bila očitno genialna, saj kot pravi Isaksen, je zanimanje za klub presenetilo celo njega, že sedaj, slab mesec pred otvoritvijo, pa naj vsak dan klici in prošnje za rezervacije naravnost deževale, klub pa naj bi bil, po besedah Danca, rezerviran že za nekaj mesecev vnaprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.