Šport
69 ogledov

Štuhčeva delila osebne utrinke iz zakulisja

ilka štuhec Facebook
Najboljša slovenska smučarka se je z mislimi že preselila v prihajajoče tekmovalno obdobje, s svojimi oboževalci pa je delila nekaj utrinkov iz zakulisja lanske sezone, v kateri je zablestela v polnem sijaju.

Aktualna smukaška kraljica Ilka Štuhe se pripravlja na začetek nove sezone, v kateri bo branila dva mala kristalna globusa in drugo mest v skupnem seštevku za svetovni pokal.

Mariborčanka je bila v sezoni 2016/2017 najboljša v seštevku smuka in kombinacije ter druga v seštevku superveleslaloma in svetovnega pokala.

Dobila je kar sedem tekem za svetoni pokal in se še šestkrat zavihtela na zmagovalni oder, svojo premoč v kraljevski disciplini pa je kronala z odlično predstavo na svetovnem prvenstvu v St. Moritzu, od koder se je vrnila z zlato kolajno.



Priprave najboljše slovenske smučarke je pred dnevi popestrila prav posebna obiskovalka, saj so ji iz Francije pripeljali kravo za zmago na lanski tekmi v Val d'Iseru. Ilka je v dar dobila nadomestno kravo, saj bo morala na Išo počakati do Zlate lisice.

Štuhčeva je že začela s fizičnimi pripravami na novo sezono, pri tem pa ji misli uhajajo k lanski, ki jo bo v rezultatskem smislu precej težko ponoviti.

"Krava je doma, treningi so v polnem teku, tu pa je nekaj osebnih utrinkov pravkar pretekle sezone," je zapisala Štuhčeva in dodala galerijo fotografij iz zakulisja zgodovinske sezone tako za njo kot za za slovensko alpsko smučanje.

Galerijo si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.