Šport
14 ogledov

Svetla stran črnega petka

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Dogodki 15. aprila so, precej razumljivo, pri igralcih spletnega pokra po vsem svetu povzročili veliko strahu in nezaupljivosti. Nekatere posledice pa le niso tako slabe.

Posledice tega pa so zanje tudi dobre, saj poker sobe igralce zdaj privabljajo s privlačnimi novimi bonusi. Tukaj je nekaj najboljših bonusov tega tedna za igralce izven ZDA.

Pokerstars

Še vedno zelo aktivna stran za igralce izven ZDA ponuja 50 odstotni bonus do 200 dolarjev, če ponovno naložite denar pod bonus kodo SCOOP in stoodstotni bonus do 600 dolarjev za prvi depozit z bonus kodo STARS600. V prvenstvu SCOOP pa je še vedno čas, da si v aprilu priigrate 75 točk VPP in se kvalificirate za brezplačne turnirje "SCOOP freerolls", kjer lahko igrate za nagrade, skupaj vredne več kot 15 tisoč dolarjev. Ta ponudba je ekskluzivna za igralce, ki so si račun na PokerStars ustvarili prek PokerNewsa.

Titan Poker
Ne samo, da se Titan Poker hvali s svojim največjim bonusom za prvi depozit, obljublja vam tudi, da vas bo po hitrem postopku popeljal na vrh svoje VIP lestvice, če boste, ne glede na limite, igrali veliko iger. Izkoristite lahko tudi VIP status na drugi poker strani. Če prek elektronske pošte podatke o statusu sporočite podpornemu osebju, boste tudi na Titanu prejeli ustrezno višji VIP status. Bonus za prvi depozit je 200 odstoten do zneska tisoč dolarjev, če prenesete Titan Poker in uporabite kodo "SIPNEWS". Do konca aprila potekajo tudi dnevni brezplačni turnirji z zagotovljenim denarnim skladom tisoč dolarjev, dvakrat na teden pa za vse igralce z opravljenimi prvimi depoziti tudi brezplačni turnirji za nagrade v vrednosti pet tisoč dolarjev.

Nov bonus je na voljo tudi na straneh Mansion Poker, Winner Poker in Bet365 Poker.

Poker770
Bonus strani Poker770 se je ravno tako povečal, na voljo sta bonusa za 200 odstotkov do 700 evrov ali 650 britanskih funtov, odvisno od tega, kje v Evropi se nahajate. To je največji bonus na voljo na mreži iPoker. Uporabite kodo "PKRNEWSSI" pri prenosu Poker770 in s tem pridobite možnost zaigrati tudi na brezplačnem turnirju $30,000 Guaranteed PokerNews GIANT, ki bo 15. julija. Tudi tu za nove igralce vsak dan prirejajo brezplačni turnir za tisoč dolarjev, dvakrat na teden pa turnir za pet tisoč dolarjev.

Bonus je na voljo tudi na William Hill Poker in sicer stoodstotni na prvi depozit do 600 dolarjev.

Bullldog777
Tu gre za ekskluzivno ponudbo PokerNewsa. Imamo najvišji bonus, ki ga lahko najdete za Bulldog777 (200 odstotkov do tisoč dolarjev, če uporabite kodo "POKERNEWSSI"), poleg tega pa tudi ekskluziven bonus v vrednosti 30 dolarjev, ki ga na račun dobite, ko si prislužite 300 Bulldog777 točk, in to ne glede na znesek vašega prvega depozita.

Unibet Poker
Zdaj je dober čas, da se prek PokerNewsa pridružite Unibet Pokru. S tem vam pripadejo naslednji bonusi:

  • tisoč evrov vreden bonus za prvi depozit – ne glede na znesek depozita,
  • povečan rakeback do 31. julija, do 50 odstotkov,
  • 30 tisoč evrov v brezplačnih turnirjih Unibet Open Freerolls. Vključen je tudi paket za turnir Unibet Open Barcelona.


PKR
Obstoječi igralci lahko dobijo velik, 150-odstotni bonus za depozit do vrednosti 800 dolarjev, če uporabijo kodo "spring11". Novi igralci pa dobijo sto odstotkov za prvi depozit do zneska 800 dolarjev, če prenesejo PKR prek PokerNewsa in uporabijo kodo "PNEWS800".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.