Šport
18 ogledov

"Svoje bom povedal na stezi"

Dirka za VN Valencie, navijači Marca.com
Svetovni prvak Marc Márquez po vrnitvi v Španijo ni želel govoriti o vročem incidentu z Valentinom Rossijem.

Marc Márquez se je iz Malezije vrnil v domovino, na vprašanja novinarjev o sporu z Valentinom Rossijem pa član ekipe Repsol Honda ni več želel govoriti. Pravi, da je osredotočen le na zadnjo dirko sezone, ki bo na sporedu v Valencii. "Ne bom govoril o tem. Spregovoril bom šele na dirki v Valenciji," je dejal mladi Španec, ki sta ga spremljala brat Alex in oče Julià.

Za dirko za veliko nagrado Valencie, ki bo osmega novembra, po zadnjih kontroverznih dogodkih vlada veliko zanimanje. Spektakel si bo ogledalo tudi veliko navijačev Marqueza, Valentina Rossija in Jorgeja Lorenza, ki se z Italijanom bori za naslov svetovnega prvaka, razlika pred zadnjo dirko znaša sedem točk.

Organizatorji kljub napetemu vzdušju med privrženci Marqueza in Rossija vsaj zaenkrat ne namaravajo dvigniti varnostnih standardov, navijaški skupini obeh dirkačev pa so namestili eno zraven druge, na drugem ovinku steze jih bo ločilo le nekaj metrov. Pravi recept za katastrofo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.