Šport
49 ogledov

SZS svari pred ponarejenimi vstopnicami

Planica 2015 Anže Petkovšek
Smučarska zveza Slovenije opozarja ljubitelje skokov, naj bodo pozorni pri nakupu vstopnic za planiški skakalni praznik, saj so se na črnem trgu že pojavili ponaredki.

SZS je že pred časom sporočila, da so vstopnice za Planico za soboto in nedeljo že razprodane. Za četrtek in petek so na voljo še zadnje vstopnice za ogled prireditve, SZS pa ugotavlja, da v javnosti in na raznih spletnih portalih prodajajo vstopnice po višjih cenah od uradnih.

Ker je taka vrsta prodaje nezakonita, obveščajo vse, da bodo morebitne kršitelje prijavili pristojnim organom, ki bodo zadevo ustrezno sankcionirali oziroma proti kršiteljem uvedli kazenski postopek, je danes sporočila SZS.

Obenem pri zvezi opozarjajo, da so se na črnem trgu pojavile tudi ponarejene vstopnice, ki so jih posamezniki nezakonito prodajali naprej kupcem. Vse, ki so takšne vstopnice kupili od preprodajalcev, pa na zvezi obveščajo, da z njimi ne bodo mogli vstopiti na prizorišče.

Organizatorji pozivajo kupce, da si naj vstopnice zagotovijo izključno na uradnih prodajnih mestih. Če bodo ob vstopu v Planico ugotovili, da so bile vstopnice kupljene po nezakoniti poti, bodo zoper takšne kršitelje ustrezno ukrepali že na samem prizorišču, še dodajajo v zvezi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.